logo
Søk

Frakt og levering

Her er en oversikt over hvilke fraktmåter vi tilbyr, dog avhenger det på pakkens størrelse og vekt hvilke av fraktalternativene som er tilgjengelige på den enkelte bestilling. 

Postnord MyPack/Home

Din bestilling sendes med Postnord MyPack eller MyPack Home. Transporttid er normalt 1-5 virkedager, avhengig av strekning.

Postnord MyPack Home Small

Din bestilling sendes med Postnord MyPack Home Small (pakke i postkassen) Transporttid er normalt 3-7 virkedager, avhengig av strekning.

Fri frakt over 1500KR

Bestillingen sendes gratis til deg uten kostnad. Pakken kan hentes ved nærmeste Postnord utleveringssted.

Hentes - Fagerstrand

Bestillingen pakkes og klargjøres for henting på hverdager mellom klokken 08:00 og 16:00.

Leveringstid

Din ordre vil normalt sendes fra oss samme dag eller neste virkedag etter bestilling. Varene sendes vanligvis med Postnord Mypack med de priser og begrensninger Postnord har. Leveringstider på visse varer kan forekomme. Når en ordre inneholder en slik vare, vil den bli holdt igjen til hele ordren er klar. Dersom det oppstår leveringsproblemer av andre grunner, vil du bli kontaktet og presentert for alternative løsninger.

Hente varer

Ved ordre som ønskes hentet ved vårt lager i Fagerstrand vil ordre normalt være henteklar innen 3 timer. Ekspedering av denne type ordre er avhengig av lagerstatus på bestilte varer, og kan ikke hentes før du har blitt varslet om at ordre er klar til henting. Vårt hentelager holder åpent Man-Fre 08:00-16:00. Tlf hentelager 23896825