home Meny close
menu Meny

Håndverktøy

Håndverktøy

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 61
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 61
per side
Desc

Elhandel.no har godt utvalg av håndverktøy. Vi fører produkter fra flere kjente leverandører. Bahco er vår hovedleverandør på håndverktøy. Bahco verktøy produseres av SNA Europe og er en førsteklasses pan-europeisk produsent av håndverktøy og er en del av Snap-on Incorporated. SNA Europe designer og produserer verktøy og sager som er skreddersydd for de mest krevende profesjonelle fagfolk. Deres design fokuserer sterkt på innovasjon, ytelse og ergonomi. Etter 165 år som nyskapere har de lansert de mest avanserte verktøy i verden og selger dem gjennom distributører som de har bygget opp langsiktige partnerskap med. Bahco produkter produseres nesten uten unntak i egne fabrikker rundt i Europa.

"fisk og krok" på alle Bahco verktøy?

Etter Göran Fredrik Göransson hadde etablert sitt stålverk i 1862, den europeiske stålindustrien på atten-syttitallet hadde en lang depresjon med lave priser for generell stål og råolje produkter . Prisene for bearbeidet stål var mye bedre, noe som skapte en interesse i behandlingen av stål ytterligere. I 1876 den eksisterende stål valseverket ble endret for å fremstille såkalt maskinert stål. Når produksjonen av sagblad startet i 1886 var det behov for en merkevare, som kan kommunisere knivenes spesielle egenskaper og kvalitet, og valget var - helt naturlig - fisken og kroken.

 "Gi meg saga med den lille fisken."

Alle forsto at stål som hadde så bra kvalitet som kunne brukes i fiskekroker var perfekt for sager og annet skjærende verktøy også. Det var en stor fordel med en varemerkelogo som ikke inneholdt bokstaver, språk eller kompliserte figurer og den var lett å kjenne igjen. Mot slutten av 1950-tallet kunne man fremdeles høre skogsarbeidere spørre etter en sag "med den lille fisken” på. Det samme gjelder den dag i dag i land med lave nivåer av lese og skriveferdigheter. En fiskekrok må være hard og sterk, men absolutt ikke sprø. På dette tidspunktet var oppgaven å produsere et stål med kombinasjonen "hard men tøff". Dette var et meget vanskelig metallurgisk kunststykke som ikke alltid ga konsekvente resultater, men "Bessemer stål" fra Göranssons største stålverk leverte optimal kvalitet. Les mer her